![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 2.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z tłem: www.produkcjaokien.com.pl nie bardzo wiem jak rozwiązać problem, czy ktoś mógłby mi pomóc.?
Pozdrawiam i dziękuję. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tym tłem dobijesz wszystkich klientów i przy okazji webmasterów.
Po drugie opisz swój problem bo nie wiemy i tak o co chodzi!!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 2.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak naprawdę nie ja robiłam tą stronę, tylko poproszono mnie o pomoc, a że sama nie mam pomysłu, próbowałam swoich sztuczek, ale najwyraźniej znam ich za mało.
Problem jest na sidebarze na podstronie np. Nasza Oferta... Tło sidebara mi znika, i te wspaniałe chmurki widać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla "box" powinnaś ustawić: background-color: white; żeby całość byłą objęta tłem a nie poszczególne elementy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki za pomoc
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:06 |