![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej wszystkim, od wczoraj dłubię nad kodem dzięki któremu będę mógł sobie cytować selektywnie. Jestem dość początkującym jeżeli chodzi o javascript i o samego jquery, dlatego postanowiłem napisać na forum i się poradzić ludzi którzy są bardziej obeznani.
Przechodząc do sedna, taki kod wydłubałem:
I wczoraj już mi się zdawało że wszystko działa cacy, jakiego posta nie zaznaczyłem, tak w polu "szybkiej odpowiedzi" pojawiał mi się tekst wraz z jego autorem. Ale przyszedł problem, kiedy testowałem już w warunkach naturalnych, właściwie kilka problemów. Gdy powiedzmy zacytuje jedną wypowiedź, coś dopiszę w polu "szybkiej odpowiedzi" (textarea) i zacytuje jaki kolwiek tekst to na początku FF, chrome i opera po prostu to co dopisałem usuwały i dodawały cytowany tekst. Potem zacząłem coś zmieniać, próbować innych funkcji jquery, nic nie wychodziło i wróciłem do pierwotnego stanu. Tak teraz w FF i operze jeżeli tylko coś napiszę w polu "szybkiej odpowiedzi" cytowanie selektywne już nie działa, a w przypadku chrome to co dopisałem się nadpisuje tekstem który cytuje. I właściwie nie wiem w czym jest problem, jestem chyba jeszcze za mało kumaty w jquery i javascript.. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc/doradzenie w tej sprawię. Za wszelką pomoc z góry dziękuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:50 |