![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję pracy zdalnej. Zależało by mi aby praca ta była na dłuższy okres niż tylko 1 projekt.
Umiejętności: - Programowanie obiektowe, projektowanie i analiza kodu - Język PHP, JavaScript, Ajax - Znajomość PDO - Znajomość ADODB - Znajomość systemu CMS Made Simple - Bazy danych: projektowanie baz, tworzenie aplikacji przy użyciu języka SQL - Znajomość framework – ów: jQuery, Kohanaphp - Znajomość systemu szablonów Smarty - Podstawowa znajomość Adobe Photoshop - Znajomość systemu kontroli wersji SVN - Systemy operacyjne: Windows XP, Linux Kontakt: gg: 13853379 mail: ariel1206@vp.pl Ten post edytował Rosi 3.03.2010, 11:58:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ile chciałbyś zarabiać/m-c ?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kwota jaką chciał bym zarabiać to przedział między 1500 - 2500 zł.
Czyżby nikt nie potrzebował programisty do współpracy zdalnej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Głupie pytanie. A Ty ile chciałbyś zarabiać ? Głupi to jest Twój komentarz. Pytaniem o zarobki można bardzo szybko ocenić kandydata. Kwota i jej uzasadnienie pozwalają określić, czy kandydat potrafi sam siebie ocenić oraz czy zna realia rynku. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki to ma związek z jego umiejętnościami po których mimo wszystko powinno się oceniać najbardziej?
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie... pytałem z ciekawości, niezobowiązująco i żeby samemu się zorientować. Autor tematu chciał odpowiedzieć - udzielił odpowiedzi. Jeśli nie chciałby z jakiegoś powodu - to by nie odpowiedział. Prosta sprawa. Cypherq teoretycznie związek jest taki, że nawet jeśli wysokie umiejętności zostają pozytywnie zweryfikowane przez potencjalnego pracodawcę, to - jeśli oczekiwania płacowe są zbyt wysokie - strony mogą się po prostu nie dogadać. Czy tak trudno to zauważyć? kusiu - i tak odpowiesz potencjalnemu pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej? Sytuacja czysto hipotetyczna, pracodawcą nie jestem, ale jak poszukiwałem pracy - pytanie o oczekiwania finansowe było jednym z podstawowych i obowiązkowych pytań, które zawsze gdzieś tam się pojawiało na takiej rozmowie. Co w tym głupiego? Może Ty widzisz głupotę tego pytania - ja nie widzę. Poza tym, to ile ja bym chciał zarabiać (a zarabiam) nie ma tu nic do rzeczy. W ogóle czy to dla kogoś, kto szuka pracy - informacja o oczekiwania jest jakąś tajemnicą? No ludzie... bez przesady.
Ten post edytował darko 7.03.2010, 19:41:59 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:50 |