![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż znalazłem w internecie (stąd Php Classes )
Jest on w miarę dobry ale nie mogę jakoś w nim coś zrobić. Chodzi mi o taki właśnie układ... i mam do otwierania plik config.php o takiej zawartości
i chcę żeby można go edytować jak w tym Config Manager ![]() Potrzebuje takiego czegoś np jak to Php Classes co wyświetla mi w tabelce zmienna - [(pole do edycji) wartosc] niech ktoś mi pomoże i pobierze ten plik i przerobi do moich potrzeb ![]() Ten post edytował Wertas 2.03.2010, 21:15:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
[sarkazm] A może szanownemu księciu jeszcze jako podnóżek u stóp się położyć i bić pokłony?
![]() ![]() Chłopczyku... Bez jaj. Tutaj nie przychodzi się i nie woła "Zróbcie mi to bo ja nie potrafi, a chcę to mieć". Większość tu piszących na swoją wiedzę pracowała latami, kończyła studia informatyczne i pomaga gdy chce, a nie gdy ktoś wpada i woła od progu, że ma dostać rozwiązanie na tacy. Nie prowadzi się tu portalu charytatywnego dla "myślących inaczej". My pomagamy, a nie odwalamy za kogoś jego działkę. Jeśli tego nie zauważyłeś to widać jesteś zbyt młody by zrozumieć. -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:15 |