![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazuje 3, nie pokazuje ani 4 ani 5 ani 6... i przerywa działanie javascriptu ktoś ma jakieś pomysły,... problem zapewne jest banalny ale poprostu tego nie widze
-------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może byś tak zajrzał do konsoli JavaScript?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a zajrzałem zajrzałem, i nie pokazuje mi błędu żadnego ;/
wyswietla w alercie 3 i poprostu jakby przerywał działanie skryptu, nie pokazuje nic wiecej ani nie wypełnia diva, i wiem ze w tej funkcji jest problem bo jak ja zakomentuje to wszystko działa... ale co jest nie tak to juz nie wiem;/ edit jak wstawie w ifa np if (2>1) to już działa tylko to sprawdzenie wykłada js-a...
wynik -> liczba, liczba, i... koniec, jak ma wyswietlic 3 alert (alert (positionasdf) ![]() zaraz coś rozwale;/
rozwiązanie problemu - nie korzystac ze zmiennych tymczasowych, odrazu w ifie użyć container.xxx i działa... Ten post edytował ChrisB 1.03.2010, 23:22:23 -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 22:19 |