![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwny, ale także bardzo ciężki przypadek mi się trafił, a mianowicie:
![]() ![]() ![]() reinstalacja opery nie pomogła. jakieś pomysły, czy bawić się w usuwanie opery oraz wszystkich danych jakie zostają, a dopiero potem zainstalować (z nadzieją, że będzie działać)? ;/ User Agent:Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10 Build number:1893 Popups:Block unwanted Java:On Plug-ins:On java script:On Referrer logging:On Proxy:Off Encoding setting: Display mode:Strict Load images:All Normal cookies:Accept Third party cookies:Accept PS trafił już ktoś na podobny przypadek? Ten post edytował r4xz 1.03.2010, 17:36:12 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie masz żadnych problemów z połączeniem? Strony wyglądają jak nie pobrane do końca.
Tak BTW: Cytat User Agent:Opera/9.80 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z siecią problemów nie mam, na innych przeglądarkach wszystko ładnie śmiga
póki co zainstalowałem starszą wersje opery - może problem zniknie, jednak jeśli ktoś spotkał się z takim problemem wcześniej i zna lepszą metodę na pozbycie się go to mimo wszystko proszę o jej podanie ![]() I dziwić się, że Sieć się tak wolno rozwija... możesz rozwinąć swoją myśl...? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat I dziwić się, że Sieć się tak wolno rozwija... Być może nie wiesz, ale najnowsza Opera (10.10) przedstawia się jako: Opera/9.80 ..... Presto/2.2.15 Version/10.10
Ten post edytował Crozin 1.03.2010, 18:55:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym powiedział że to od serwera strony. Ale kilka stron?
Spróbuj wyczyścić historie przeglądania, lub tylko całą zawartość pamięci podręcznej. Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania... > Szczegóły -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~Crozin: faktycznie, przeoczyłem, mój błąd.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:34 |