![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam mianowicie taki problem szukalem na google i nic ie znalazlem a mianowicie chodzi mi o cos takiego rozpoznawanie karaju i wyswietlanie w zgledem niego danej strony dokladnie chodzi mi tu o polske jezeli dana osoba z polski wejdzie na strone wyswietla sie np adres www.strona.pl ale jak z innego karaju ktos wejdzie to wyswietli sie inna strona www.innastrona.pl czy jest cos takiego mozliwe jezeli tak to prosze o przyklad kodu bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz tu zastosować dowolną klasę ip2country. Na przykład tą. Rozpoznaje ona kraj na podstawie adresu ip. Na tamtej stronie masz wszystko ładnie opisane, nawet przykład użycia
![]() ![]() Ten post edytował Blame 1.03.2010, 09:27:43 -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mozna to dokladniej opisac bo sam jestem w tym zielony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Co tu dokładniej opisywać? Wszystko masz napisane na stronie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:43 |