Witam serdecznie...
Mam pewien mały problem...
Znalazłem w miarę fajny skrypt na autouzupełnianie w polu input. Działa on w przypadku gdy strona jest ładowana wraz z tym formularzem. Natomiast w przypadku, gdy za pomocą XMLHttpRequest ładuje plik php do div'a, w którym to pliku php znajduje się owy formularz to już nie działa. Domyślam się że może być to problem ze skryptem JS który jest w nagłówku strony, a który po załadowaniu całej strony działa natomiast gdy do div'a wrzucam poprzez XMLHttpRequest plik php z tym samym formularzem już nie... Poniżej dołączam kod...
index.php
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"> <link rel="stylesheet" href="jquery-autocomplete/jquery.autocomplete.css" type="text/css" /> <script type="text/javascript" src="jquery-autocomplete/lib/jquery.js"></script> <script type="text/javascript" src="jquery-autocomplete/lib/jquery.bgiframe.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="jquery-autocomplete/jquery.autocomplete.js"></script>
//owy skrypt który w moim mniemaniu nie działa...
<script type="text/javascript"> $(document).ready(
function(){
$("input#urzadzenia").autocomplete("jq_urzadzenia.php", {
width: 200,
max: 10,
selectFirst: false,
cacheLength: 1
});
}
);
<div style="margin-left: 15px; padding: 4px;"><a style="color: black;" href="#" onclick="getMsg('crm.php', 'kontener')">CRM
</A></div>
//Tutaj do tego diva wrzucany jest plik php z formularzem
Poniżej plik z formularzem:
<form action="" method="post" name="ankieta"> <th colspan="2"> Formularz z podpowiedziami
</th> <td class="r">Urządzenia
</td> <td class="l"> <input type="text" name="urzadzenia" id="urzadzenia" onblur="$('input#urzadzenia').search();"></td> <th> <input type="submit" value="Akceptuj" class="submit"> </th>
JS z nawigacją znajdujący się w pliku jsfunc.js
var ObiektXMLHttp = false;
if (window.XMLHttpRequest) {
ObiektXMLHttp = new XMLHttpRequest();
} else if (window.ActiveXObject) {
ObiektXMLHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
function getMsg(src, content)
{
if(ObiektXMLHttp)
{
ObiektXMLHttp.open("POST", src);
ObiektXMLHttp.onreadystatechange = function()
{
if (ObiektXMLHttp.readyState == 4)
{document.getElementById(content).innerHTML = ObiektXMLHttp.responseText;}
}
ObiektXMLHttp.send(null);
}
}
I do tego jest oczywiście plik jq_urzadzenia.php który wyciąga odpowiednie dane z bazy pomijam go z racji tego iż nie powinien on w żaden sposób przeszkadzać...
Proszę o podpowiedź co mogę zrobić by ten skrypt JS zadziałał w nagłówku... oraz proszę o wyrozumiałość bo nie jestem ekspertem w tym temacie

Pozdrawiam