![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć, mam kod
i on działa tak, wchodzę pod link w którym jest index.php z tym kodem, pojawia się okienko abym podał login i hasło, jak to zrobię poprawnie includuje mi site.php i pojawia się to co chce. Ale gdzieś on to zapamiętuje i po odświeżeniu strony nie pojawia się znowu okno tylko od razu in includuje site.php Chciałbym taki efekt - wchodzisz pod adres, pojawia się okienko do logowania - ok to mam - odświeżasz stronę pojawia się znowu - tego nie ma - jak zaznaczysz checboxa zapamiętaj to dopiero wtedy nie pojawia się okienko tylko od razu site.php Ten post edytował laik_PHP 28.02.2010, 11:59:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tym tego nie zrobisz - teoretycznie po wysłaniu kodu 401 do przeglądarki, przeglądarka powinna "gubić" dane z logowania. Niby na IE ma to działać ale z tego co testowałem (wylogowywanie) nie działa - jest to bug opisany chyba nawet w manualu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tym tego nie zrobisz - teoretycznie po wysłaniu kodu 401 do przeglądarki, przeglądarka powinna "gubić" dane z logowania. Niby na IE ma to działać ale z tego co testowałem (wylogowywanie) nie działa - jest to bug opisany chyba nawet w manualu. a na czym to zrobię? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:14 |