![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy moglibyście powiedzieć i napisać dlaczego w moim forum wyświetlany jest nieodpowiedni czas np. jak jest w rzeczywistości 8pm to wyświetla, że jest 6pm. Czas ustawiony jest na GMT +1 hours Berlin, Bruksela, Paryż, Rzym itd.
-------------------- Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to ustaw taki jaki bedzie ci pasowac
-------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy ustawieniu jakiegokolwiek czasu HMT +x pozostaje ta sama godzina.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dodajesz posty po każdej zmianie czasu? bo z tego co pamiętam to phpBB zapisuje do bazy date dodania i późnej jej się juz nie zmienia [ale ja nie jestem mocny z kodu phpBB...]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zacznij od ustawienia czasu systemowego na serwerze.
A później patrz co się dzieje dalej. Może w ustawieniach jest pomijanie ustawień użytkownika? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Już mi się udało dałem +2 i jakoś działa, ale teraz jest problem, bo gdy użytkownicy będą się logować będą widzieli zły czas, bo domyślnie jest ustawiany GMT bez +x czy -x. Czy jest na to jakiś sposób?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A, że tak głupio zapytam, zmieniłeś czas na letni na serwerze?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Chodzi Ci o ustawienia na forum? Przecież w Ogólne/Konfiguracja nie ma tam takiej opcji, czy może nie zauważyłem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:51 |