![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam - nie mialem pomyslu gdzie umiescic taki temat wiec zrobilem to tutaj. Otoz moj problem polega na tym zze niestety nie orientuje sie w cenach za wykonane skrypty
bylbym zainsteresowany cena zlozonego skryptu do serwisu filmowego, cos na bazie film.wp.pl a takze skyrpt dzialajacy na zasadzie witryny www.allmusic.com badz tez muzyka.onet.pl wszystko zaawandsowane jakie sa orietnacyjne ceny wykonania takich skryptow pozdrawiam -------------------- pozdrawiam
y3ll0w www.wladca.digimer.pl www.qlforum.prv.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
zarzadaj mieszkania w warszawie, a za te drugie kompletnego umeblowania powyzszego mieszkania.
jak dla mnie nimimun trzycyfrowa kwota w euro i conajmniej 4ka z przodu... za jedno zadanie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zarzadaj mieszkania w warszawie, a za te drugie kompletnego umeblowania powyzszego mieszkania.
jak dla mnie nimimun trzycyfrowa kwota w euro i conajmniej 4ka z przodu... za jedno zadanie tzn mialem na mysli ze to ja jestem klientem na taki skrypcik - teraz proszew o ifnormacje ile to najmniej by kosztowalo a nie ile powinienem wziasc ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mialem na mysli ze to ja jestem klientem
To zmienia postać rzeczy, trzeba było tak od razu. Dodaj jeszcze jedno zero:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat mialem na mysli ze to ja jestem klientem
To zmienia postać rzeczy, trzeba było tak od razu. Dodaj jeszcze jedno zero:) czyli na koszty rzedu 5000zl musze sie przygotowac ![]() chcialem zapytac jeszcze o ilosc czasu potrzebna do stworzenia takiego skyrptu ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalezy - ale jak dla mnei miesiac lekka reka przyjac mozna .... choc ja nie specjalista od wycen.......
-------------------- -=Yacho=-
nospor -> trzymaj sie i nie dajcie sie ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:03 |