![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
EDIT
źle się wyraziłem, chodzi o elementy prawej kolumny np. belki oraz szerokości poszczególnych moduluw zawartych w prawej kolumnie , są one tak anprawde szersze niz je widać. Mozna zoabczyc to firebugiem witam na stronie http://wirtualnyelk.pl w prawej kolumnie jak potraktuje ją firebudgiem to widać ze jest ona szersza aniżeli widać ją na stronie. Gosc który pomagał mi przy stronie nie zyje - jestem laikiem i muszę doprowadzic strone do końca, do porzadku sam gdyz nie pracuje i nie mam pieniedzy na zlecenie komus poprawek. Dlatego jedyna szansa dla mnie jest zawracanie dla Was tutaj głowy. Prosze o wyrozumialosc mam dziecko na utrzymaniu i w tej stronie widzę szanse na zarobienie jakiegos grosza od reklamodawcow ale chcialbym najpierw doprowadzic strone do porzadku prosze powiedziec jaki parametr zmienic w pliku style.css templaty aby prawa kolumna nie byla szersza jak ją widać pozdrawiam Ten post edytował tomsson 26.02.2010, 21:22:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku /templates/wirtualnyelk.pl/css/style.css width zmień na 172, powinna być taka sama jak lewa.
Dokładnie tak powinn oto wyglądać. Ale nie sprawdzałem całegop kodu, syf tam niezły. W razie czego, daj znać EDIT Tak teraz patrzę, że może Ci to nic nie dać, ale spróbuj, bo masz środkową kolumnę dość szeroką. Ale, jak powiedziałem, nie analizowałem całości CSS więc na razie spróbuj to. Ten post edytował pedro84 26.02.2010, 21:39:44 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
no niestety nic z tego. Nawet jeszcze gorzej było przy 172px |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:31 |