![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie wiem czy to dobry dział/forum na layouty, ale nie widzę regulaminu działu. Chodzi o wykonanie, pocięcie, kodowanie i nie wiem co jeszcze robi się z layoutem wg tego schematu:
![]() Szablon będzie oskryptowany i później sprzedawany na allegro, więc kupuję prawa do sprzedaży i na wyłączność. Proszę o ceny tutaj i najlepiej jakieś portfolio, ale chodzi mi to najbardziej o niską ceną, a wygląd ma być po prostu ładny bez żadnych farmazonów za kilkaset złotych. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 14.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam layout który idealnie pasował by do pańskiego zlecenia. Layout mogę pokazać za pośrednictwem maila (zapraszam szymon.zak@hottemplates.pl). Cena całkowita wynosiła by:
- 250zł za layout - 100zł za kodowanie - 25zł za ew. poprawki - 50zł za dorobienie podstron Zapraszam na maila i pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem zainteresowany GG - 982500 co do ceny dogadamy się
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam na www.nowak-szablon.xaa.pl możemy dobrze ze sobą współpracować jeśli będziesz kupował layouty hurtowo jestem w stanie opuścić nieco.
Kontakt GG: 9019089 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:39 |