![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem prosić o pomoc w sprawie formularza, który tworzę. Formularz jest dynamiczny... stworzyłem go, opierając się na blogu P. Antczaka, za pomocą jQuery. Docelowo formularz powinien przemnażać wartości z dwóch "inputów" (np. ilość * wartość) i wyswietlać wynik w trzecim (nazwijmy go wyn_mno) "w locie". Nie mając do czynienia z dynamicznym formularzem zawsze opierałem się na prostym kodzie javascript, ale obecnie kod ten działa tylko w jednym wierszu mojego formularza, natomiast nie działa juz w kolejnych - dodanych dynamicznie. W związku z powyższym bardzo proszę o radę jak mogę zbudować skrypt tak, aby mnożenie działało w każdej dodanej linii formularza. Aha byłoby idealnie gdybym mógł w polu poniżej formularza generować "na bieżąco" wynik będący sumą wartości znajdujących się w polach wyn_mno. Całość będę chciał zapisać do bazy MySQL. Będę ogromnie wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki i sugestie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:48 |