![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem podpowiedzi co do wyszukiwarki. Wszystko działa ale mam problem z css jak się podpowiedzi rozwijają to na całą stronę, ustawiłem wysokosc #srcoll itp to było normalnie ale nie rozwijało się pod polem.
Teraz jak patrze wrzucam na serwer to mam błąd ;/ nie może pobrać z bazy, na localu wszystko chodzi. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i czego od Nas oczekujesz? Że Ci powiemy, gdzie masz błąd?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe szanowny kolega chyba chciał nas tylko poinformować, że coś tam nie działą
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na localhoscie działa mi poprawnie, wrzuciłem na serwer i po wpisaniu literki dostaje błąd
Kod Błąd odpowiedzi serwera TypeError: xmlHttp Get Suggestions response XML has no properties co tu wini? wszystkie ścieżki są poprawnie wpisane mam jakieś kody podać php? już to poprawiłem, winiło ob_start(); teraz został jeszcze problem z wyświetlaniem wyników http://kody.ehost.pl/ wpisać w wyszukiwarkę tapety i zobaczcie jak to się wyświetla chcę aby się wyświetlało pod inputem a nie gdzieś z boku, jak to poprawić w css? już poprawiłem jakoś udało mi się to zrobić w css chcę teraz aby dla fazy dla której nie ma wyników nie p[okazywało się pole, pokazuje mi się: dla podanej fazy nie znaleziono wyników chcę aby nic się nie pokazywało, tekst wywaliłem ale pole pozostaje kod js http://kody.ehost.pl/js/suggest.js Ten post edytował Lejto 27.02.2010, 14:59:28 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 00:02 |