![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod działa, nie wyskakuje żaden błąd ale edytowac dzięki niemu można tylko ostatni komunikat, wcześniejszych się nie da. Jest ktoś w stanie mi powiedziec dlaczego?? Z góry dziękuje!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_fetch_array uzywaj w petli while a nie for
Ten post edytował MateuszScirka 24.02.2010, 20:34:25 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś podpowiedziec jak to zrobic??
Bo siedzę nad tym i zastanawiam się że nie wyrzuca żadnego błędu a nadal tylko ten ostatnio komunikat można edytowac, czemu nie ma dostępu do poprzedzających go?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Chyba dziś za długo siedzę już przy tym komputerze, ale niestety nadal nie rozumiem, gdzie i co mam zmienic....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
W ten sposób?? W tej chwili nie edytuje danych wcale, nawet tego ostatniego komunikatu który przy pierwotnej wersji kodu edytował się ;/ |
|
|
![]()
|
|
dodaj do form atrybut name o wartosci $nr
Ale i tak nawet nie wiem do czego ci trzeba tyle formularzy -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Bo tak szczerze problem jest w tym że ja nie jestem specem od php/sql itp. Mam do zrobienia taki projekt i się z tym męczę chociaż wcale nie mam na to ochoty ;/
Panel do edycji danych napisałem na podstawie jakiegoś znalezionego na stronie internetowej i w dodatku nie działa ;(. Masz jakiś łatwiejszy sposób zrobienia takiej edycji danych?? Taki łopatologiczny ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie napisze ci gotowego panelu, chyba ze za kase... (tak, jestem materialistą)... polecam szybki kurs PHP, bo po 1. nawet nie napisałeś co chcesz zrobić, dałeś jakiś kod i on ci nie działa, ale co ma robić nie wiemy, a 2. coś czuje że nawet ci się nie chce poszperać w necie
![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:29 |