![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniem w instalacji pqsql na windowsie przy wykorzystaniu foxserv, bo ja (niewiem dlaczego, robie krok po kroku wedle instrukcji) mam z tym problemy, z góry ogromne dzięki
-------------------- cesar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od kiedy FS ma w pakiecie pgSQLa :?:
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie w tym cały urok że niema a muszę mieć
![]() -------------------- cesar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I w czym problem :?:
Teraz do testow sciagam 7.3.1 i zobaczymy co z tego bedzie ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Problem polega na udostępnieniu. Tz baza sobie super działa (korzystam z pgAdmin II, można sobie tworzyć bazy, tabele, userów) ale niemogę jej udostępnić serwerowi, by można np. podpiąć phppgadmina bądź z poziomu php (mam włączone extensions phppq) poprostu niby się próbuje połączyć ale ciągle odrzuca właściwego usera z właściwym passwordem (dla testów stworzyłem kliku usersów i ciągle nic, próbowałem nawet bez possworda samego usera i ciagle cisza) a tak wogóle to też długo się męczyłem w komunikacją przy pomocy pgAdmin II, ale sobie narazie poradziłem poprzez zaistalowanie (niestyty) IIS, zadziałało ale może w tym tkwi problem i coś się posypało? A tak w ogólnie to wolę mysql tylko tym razem muszę (chociaż niechcę)
|
|
|
![]()
|
|
To moze sprobuj udostepni baze poprzez pgODBC :?:
Z dwojga zlego lepsze to niz nic ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Wielki dzięki tylko mam mały problem jak to zrobić
|
|
|
![]()
|
|
finito udało się! więc problem polegał na tym że pgsql jest bazą unixową i trzeba sobie stalnąć cygwina - emulator unix. Działa tylko niewiem poco przechodzić na pgsql? (ja musiałem bo naprawiam pewien projekt który działał z pgsql)
-------------------- cesar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:45 |