![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Z góry przepraszam za lamerskie pytanie ale z js jestem noga totalna! mam otwartą warstwe coś w stylu litebox i w niej mam przycisk
Teraz musze stworzyć plik cooki po kliknięciu w ten link ale nie mam pojęcia jak to wykonać! Najgorsze że musze to zrobić bez przeładowania. Bardzo proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień część href na:
Kod href="java script:create_cookie('wpisz_tu_nazwe','wpisz_tu_wartosc_cookie','wygasnie za ile sekund');" Dodaj do kodu javascript taką prostą funkcję. Kod function create_cookie(name, value, expires_seconds){
var expires = new Date(); expires.setSeconds(expires.getSeconds() + expires_seconds); document.cookie = name+"="+value+";expires="+expires.toGMTString(); } Ten post edytował fastman92 24.02.2010, 12:24:46 -------------------- [PHP + JS]Rozbudowany licznik odwiedzin by Fastman92
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:16 |