![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 4.04.2006 Skąd: Karpacz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem na stronie posiadam formularz wyszukiwarki z dwoma polami do wyboru. 1. Lista rozwijana z pobieranymi z bazy danych producentami oraz z wysyłaniem poprzez
2. Pole tekstowe do wprowadzania dowolnej nazwy wyszukiwania. Oby dwa pola wysyłają dane do jednego pliku wyszukaj.php. Funkcje wywoływane są na zasadzie :
jednocześnie w funkcji nagłówka wysyłane są zmienne $fraza i $producent w celu zaznaczenia wybranej/wpisanej frazy np.
Problem tkwi w fakcie iż po przeładowaniu strony do pliku wyszukaj.php w nagłówku pojawiają się wybrane frazy i jak chcemy ponownie dokonać opcji szukania np tylko jednego z pól to kolejna jest wysyłana ponownie jak wyczyścić nie ruszone pole (bez przycisku reset) żeby do pliku wyszukaj wpłynęła tylko zmieniona fraza ? Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ale starłem się najbardziej opisowo jak mogłem. Proszę o pomoc Ten post edytował grassmen 23.02.2010, 14:13:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:10 |