![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam mały pakiet resell na moim serwerze, oparty standardowo na cpanelu i WHM. Moje pytanie brzmi: jak przypomnieć sobie, oraz klientowi o terminie wygaśnięcia konta? -------------------- eclipse :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mailowo, albo najlepiej smsem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawia mnie raczej jaka aplikacja, najlepiej webowa, ułatwi mi pracę.
-------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To w takim razie outlook express
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Outlook, ok ma swoje plusy i minusy, głównym przeciwieństwem jest to że jak wyjadę na wakacje na 14 dni to przez 2 tygodnie ani klient ani ja nie dostaniemy powiadomienia bo prawdopodobnie komputer zostanie w pracy. Szukam aplikacji typu Kalendarz Google, która wyśle mi maila.
|
|
|
![]()
|
|
Ewentulnie mozna sprzezyc outlook express z harmonogramem zdazen zeby wyslal emaile pod nieobecnosc. Jest to pewien naklad pracy ale efekty gwarantowane
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Puciek dziękuję za Twój pomysł, ale jestem do niego sceptycznie nastawiony.
|
|
|
![]()
|
|
Dlaczego ? W czasach gdzie mamy sikuli.org realizacja jest calkiem prosta.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:57 |