![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam chciałbym poprosić o pomoc, bo mam dziwny problem, skrypt dziala dobrze, zdjecie sie zapisuje, powstaje plik i ten plik :
a) posiada określoną wielkość w Mb ![]() c) nie moge go otworzyć za pomocą opcji podgląd w TotalComander d) nie moge go skopiować na komputer z serera
dlaczego to tak sie dzieje? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
'.\public_html\.jpg'
a co to za nazwa ktora zawiera samo rozszerzenie? i po co walisz header, skoro obrazek zapisujesz do pliku? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zle przepisałem jest nowyplik.jpg ale to i tak nie dziala
header to po to zeby mi go przy okazji wyswietlil Ten post edytował neo1986kk 23.02.2010, 11:02:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat header to po to zeby mi go przy okazji wyswietlil I jeszcze mi powiedz ze wyswietla... ![]() http://pl2.php.net/manual/pl/function.imagejpeg.php Cytat filename
The path to save the file to. If not set or NULL, the raw image stream will be outputted directly. To skip this argument in order to provide the quality parameter, use NULL. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no to Ci powiem że wyświetla hehe, naprawdę
jak chcesz to dam Ci ścieszkę do pliku:) |
|
|
![]()
|
|
imagejpeg po podaniu sciezki do pliku nie wyswietla go tylko zapisuje do danego pliku. Jesli ci wyswietla to robisz gdzies indziej jeszcze jakiś hahier makier
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
<li class="li2">header('Content-type: image/jpeg');<li class="li2">imagejpeg($obraz_zmiana_wielkosci,'.\public_html\.jpg',$jpeg_quality);<li class="li1">
kiedy wpisze imagejpeg($obraz_zmiana_wielkosci,'null',$jpeg_quality); to wtedy wyswietla:P Dzieki za pomoc:) teraz tylko musze zrobic wklepywanie tych miniatur do bazy:P co pewnie znowu zajmie mi kilka dni i kilka banalnych pytan na forum. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
nie: 'null'
a: null -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no dokładnie tak.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:52 |