![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam dość duży problem. Używam PHP do includowania poszczególnych plików HTML (lub PHP) z różnycmi formularzami "w zależności od statusu". Wszystko było ok dopóki nie okazało się, że po nałożeniu styli już nie jest zbt wesoło... Problemem jest funkcja padding w css, która tworzy brzyskie obwódki poprzedniego statusu. Wiem, że to dość niezrozumiałe więc odsyłam do źródła problemu: http://ipodzik.info/test/. Proszę kliknąć w "wyślij" i problem będzie widoczny... Prosze nie podawać prawdziwych maili (wyskoczy info, że mail jest nieprawidłowy).
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest twój cały kod css, a teraz wytłumacz o co ci chodzi, bo na tej nędznej stronie poza przestarzałych ramek( które dziś stosuje się mało kiedy, a jak już to nauczyciele w szkołach po wyższych studiach -.- ) nie widzę nic nadzwyczajnego. I co to znaczy "brzyskie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. czy spam w podpisach na tym forum jest dozwolony? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Po pierwsze strona nie ma być duża i rozbudowana więc używanie określenia "nędzna" raczej powinna jedynie Tobie dać do myślenia (o tym, że masz zero szacunku do innych). Po drugie ramkę użyłem ponieważ najwidoczniej miałem w tym jakiś cel, po trzecie jeżeli nie potrafisz pomóc to po co w ogóle zabierasz głos?
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bulwersje zostaw na potem, grzecznie się pytam co jest na tej stronie źle, a określiłem ją jako "nędzna" no bo jak ty to określiłeś jest mało rozbudowana.
Nie strzelaj fochów tylko powiedz to pomogę... a jak nie chcesz pomocy no to poproś moderatora o zamknięcie tematu. Ten post edytował emtiej 23.02.2010, 16:53:27 |
|
|
![]()
|
|
Napisałem przecież, że aby zobaczyć błąd musisz kliknąć na "wyślij" nie podawajac maila. Zrob to a na pewno go dostrzeżesz.
Ok, poradziłem sobie. Wystarczyło dodać coś w tym stylu: Kod .tban {
padding: 0px; } -------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:29 |