![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
mam na stronie modul który wyswietla miniaturki i pod nimi nickname , jednak modul ten jest w zbyt waskiej kolumnie i jak user obierze Sobie dluzszą nazwe jak 11 liter to nickname nachodzi na drugi nickname za wyswietlanie nickname jest opwowiedzialna klasa superthumb_uname czy da się w CSS zrobić tak że nickname będzie skracany do 11 zanków lub bedzie poprosty zawijany w wierszu ? proszę looknąc na strone http://wirtualnyElk.pl w prawej kolumnie na samym dole jest ten modul |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załaduj go w jakiś kontener (np. <div></div>), a potem daj mu w css'ie szerokość (width) w px.
Ten post edytował miodan 22.02.2010, 16:24:26 -------------------- ![]() Gratisowy transfer na Rapidshare, Hotfile itp || LastFM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale może wystarczyć overflow:hidden;
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
czekam na PW z tytułem opisującym problem, wtedy otworzę.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |