![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Skomielna City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:)
Drodzy forumowicze zwracam się do was z prośbą o poradę ![]() Mam zrobić taki mały portal jak najmniejszym kosztem, dlatego chce go oprzeć o gotowe rozwiązania. Opiszę pokrótce jego funkcjonalność. - Aktualności - Możliwość tworzenia podstron - Forum - Galeria Jak chodzi o galerie to chcę zrobić tak, aby była dana grupa która może dodawać zdjęcia do galerii bez przeszkód (tacy jakby moderatorzy), a pozostali użytkownicy systemu, kiedy chcą dodać zdjęcie trafia ono do poczekalni widocznej dla powyższej grupy i po zaakceptowaniu trafia na stronę. Teraz zastanawiam się co do tego wykorzystać. Myślałem, aby wziąć forum phpBB, wgrać odpowiednie moduły, odpowiednio zmodyfikować, a czego nie ma dopisać samemu, ale zastanawiam się czy nie ma jakiegoś łatwiejszego sposobu. Podobno joomola się też dobrze sprawdza, znajdą się do niej moduły forum i galerii (która można tak ustawić)? Może jeszcze jakieś inne rozwiązanie? Samemu ciężko mi ruszyć, bo teraz powstało sporo różnych skryptów nie wiem, które są dobre, które się używa, a które omija. Jakbym sam chciał znaleźć odpowiedni to zajęło by mi to masę czasu:) Wy w tym siedzicie praktycznie na co dzień to jesteście lepiej zorientowani:) Będę wdzięczny za każdą pomoc:) Wystarczy, że mnie nakierujecie w którą stronę iść i od czego zacząć to sobie poradzę ![]() Pozdrawiam -------------------- "DOBRZE NAPISANA RZECZ WCIĄGA POD WODE I ZAPIERA DECH"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, ostatnio zauważyłem, że o Joomli zaczyna z powrotem robić się głośno, ale przeglądając rózne strony o tematyce [cenzura] to często pojawiają się do niego różne haki na modyfikacje. Co do PhpBB to dobry wybór, ale tylko wersja 3, przemo i 2 to już stare skrypty, a
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 4 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak kolega wyżej powiedział o Joomli zaczyna się robić głośno. Proponuję ci Joomla 1.5x + Agora Forum (albo kunena, ew pomost przemo) + phoca gallery wszystko fajnie tak wygląda ew możesz dodać community builder.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:17 |