![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mecze sie z napisaniem skryptu ktory przy pomocy petli while wyciagnie z jakiejs tabeli z np. 1 kolumny wszystkie wpisy i do kazdego przysegreguje inna zmienna chodzi mi np. o cos takiego:
ten skrypt wyciagnie dane z pierwszej kolumny i je wyswielti: [php:1:ae833a02c9] <?php mysql_connect("localhost", "root"); mysql_select_db("BAZA_DANYCH"); $result = mysql_query("select * from TABELA order by 'PIERWSZA_KOLUMNA'"); while ($row = mysql_fetch_array($result)) { printf("%s", $row["PIERWSZA_KOLUMNA"]); ?> [/php:1:ae833a02c9] i jak wpisow bedzie 30 to mi wyswielti 30 takich wpisow a ja chce zrobic tak zeby mi tych wpisow nie wyswietlal tylko przypisal kazdemu wpisowi zmienna... czyli ze jak bedzie 30 wpisow to pierwszy to bedzie $1 drugi $2 itd. Juz nad tym siedze ladnych pare dni i nic... Niedawno podobny temat zakladalem ale tam chodzilo o troszke cos innego tu to napisalem (mam nadzieje) bardziej przejzyscie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:15 |