![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Jestem tu nowy i jest to mój pierwszy post, więc chciałbym się od razu przywitać. Mój problem wygląda tak: edytowałem skrypt w php, byłem głupi to nie zrobiłem kopii zapasowej. Stronka się wysypała. Po pomocy kilku kolegów udało mi się częściowo stronę odratować. Częściowo, bo po prostu kawałek strony jest "ucięty" Nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę bardzo o pomoc. W linku jest kod: http://wklej.org/id/283462/ Wielkie dzięki z góry za pomoc. Ten post edytował erix 21.02.2010, 20:31:24
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pokazać działanie "na żywo"
-------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie napisałeś jaki to problem, ale wnioskuję że nie zmienia ci się język. Dodaj na samym początku liniję:
Jeśli to nie to, opisz lepiej swój problem ![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
W dziale "oferta" ucięło mi część strony, która istnieje w kodzie. Nie wiem dlaczego tak się stało. W wersji angielskiej wszystko chodzi. Pomooocy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:18 |