![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Prosze o pomoc. Poczatkuje i za raklo mi pomyslow. Mam plik:
Odczytuje go za pomoca skryptu: Tworze nim apytanie do bazy. Wszystko ok z tym ze jest ok jak w pliku po [Data] wystepuje tylko jedna linijka (czyli jeden element). Nie wiem jak zrobic zeby po wpisaniu wiekszej ilosci linijek(elementow) skrypt utworzyl dla kazdej z nich nowe zapytanie.
Plik z kikloma elementami:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat Nie wiem jak zrobic zeby po wpisaniu wiekszej ilosci linijek(elementow) skrypt utworzyl dla kazdej z nich nowe zapytanie. Flaga /m. Oczywiście do tego potrzeba preg_match_all. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy mozesz podac mi przyklad (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Zaczynam zabawee z PHP i podobnymi i troche wolno mi idzie zakumanie o co chodzi czasami.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie moglem sobie poradzic z wyrazeniami regularnymi wiec napisalem taki skrypt:
Czy to dobre rozwiazanie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Nie potrafie zastosowac flagi /m do mojego przykladu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 18:38 |