![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam;
Mam takie pytanie ... Potrzebuje skrypt ktory: po zalogowaniu usera na www bedzie mogl obejrzec sobie swoje staty odwiedzin swojej www (statystyki moga byc pobiarane z logow pliki :access ; error; itp...) Chodzi mi o cos takiego jak jest na servie piwko.... Pozdrawiam; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej na statystykach internetowych takie jak MyStat?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm chodzilo mi o to by uzytkownicy nie musieli umieszczac na swoich stronach jakis linkow czy button'ow do statystyk ... tylko dany user loguje sie podajc swoje prywatne haslo oraz login i oglada staty wylaczenie swojej www (strona jest w formie: http://jakis_user.jakasdomena.pl)
Staty pobierane byly by z logow danego konta www (pliki access.log ; error.log ; referer.log ...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm o tym juz slyszalem ...
tylko nie bardzo moge ustawic dostepu na haslo i login ... i aby dany user mogol ogladac statystyki swojej stronki ... A moze ktos zna cos podobnego ... cos co ma np. piwko.pl Prosze o jakas podpowiedz ... naszukalem sie juz troche i jak narazie nic ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:25 |