![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do przyłączenia się do projektu Dolphin. Polega on na zliczaniu klinknięć w klawiature i wysyłanie tych informacji na serwer.
Specjalnie dla Wortalu php.pl założyłem drużynę "php Programmers from Poland" i zapraszam do przyłączenia się. Jako koderzy mamy dużo klinięć więc możemy być najlepsi ![]() Jak to zrobić?? Należy: 1. wejść na stronkę: http://www.project-dolphin.nl 2. zarejestrować i zalogować się 3. wejść w "Teams" 4. wybrać "Search/Join a team" i wpisz php 5. kliknij Join obok drużyny "php Programmers from Poland" 6. ściągnij i zainstaluj programik Pulse 7. wpisz do niego ustawienia swojego konta 8. Baw się dobrze i co jakiś czas sprawdź na którym miejscu jest nasza drużyna. 9. W edycji profilu ustaw "your homepage" na: http://www.php.pl Statystyki drużyny: http://www.project-dolphin.nl/team.php?tid=4661 Stan na dzień 02.04.2004 godz. 13.12: Miejsce: 1350 Ilość kliknięć: 1,747,141 Ilość członków: 57 UWAGA: W tej drużynie obowiązuje całkowity zakaz używania programów nabijających kliknięcia. Niedostosowanie się do tej zasady grozi usunięciem z drużyny :!::!::!::!::!: -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jestes pewien ze program zlicza tylko klikniecia...?
![]() nie sadzisz ze moze rowniez analizowac co piszesz...? (hasla itp.) rozne rzeczy dzieja sie na swiecie ![]() Kossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś się w to już bawiłem, ale co mi tam...
![]() http://dolphin.twistification.net/profile....e.php?uid=12810 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Ciekawe jakie mamy szanse
![]() Chyba mamy nieco w plecy. Ale pomysł jest zabawny. I nagle się wyda, że tak naprwdę niektorzy się tylko obijają, zamiast naprawdę pracować. Swoim szefom tych statystyk raczej bym nie pokazał... ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe... Czemu w plecy od razu? chyba zliczy wszystkie kliknięcia, nie? Do obijania się też można używać klawiatury... Trochę tego będzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zepco poszukaj grupy "php programmers from poland" to ja ja zalozylem specjalnie dla nas
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez sie dolaczylem....jesli mozna....
-------------------- Warsztat: PLD | GphpEdit | PHP4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
I'm in.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I ja zaszczyciłem projekt swoją osobą
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to panowie, pełna mobilizacja
![]() ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przyłanczam sie i bede walczył dla ojczyzny php.pl, nigdy się niepoddam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z chęcią zasilę drużynę swoimi stukami na kibordzie
![]() btw. zwołajcie jeszcze cichego on jest w tym dobry ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat btw. zwołajcie jeszcze cichego on jest w tym dobry
![]() cichy ma dołączyć jutro ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[size=7]też już jestem
![]() ![]() p.s na tym zielonym mam juz ponad 2000 a na stronie 241 dlaczego tak?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OKOK JUz WIEM JUz mi dodalo
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz sie dołaczylem i zycze wszystkim powodzenia
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że akcja cieszy się duzym zainteresowaniem, napisąłem wtyczkę do Anubisa umożliwiająca sprawdzenie aktualnych statystyk użytkownika i jego drużyny, użycie:
:arrow: na kanale: !dolphin <nick> :arrow: via msg dolphin <nick> A więc, jeżeli nie podamy opcjonalnego parametru <nick> zostaną wyświetlone statystyki usera wydającego komendę, a jeżeli zostanie podany nick... zgadnijcie czyje statystyki zostaną podane ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Mam nadzieję, że te messegi idą na prv albo jako /notice a nie na kanał?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Mam nadzieję, że te messegi idą na prv albo jako /notice a nie na kanał?
Nic z Anubisa nie idzie na # bo jest wyłączona ta opcja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:09 |