![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
caly czas zastanawiam sie w jaki sposob najlepiej pobrac dane z kilku tablic jednoczesnie. Stworzylem cos takiego, ale wole spytac bardziej wtajemniczonych ode mnie czy taki kod jest poprawny, ewentualnie prosze o jakies wskazowki i poprawki. Szukalem cos o tym i zapoznalem sie z funkcjami array'ow, ale wynalazlem tylko cos takiego. Tutaj zamieszczam kod:
Problem pojawia sie gdy chcialbym zeby np w data bylo o jeden element wiecej, np chcialbym dopisac Szczecin, lecz wtedy nic mi sie nie wyswietla (wiem ze to wina operatora && w warunku, ale chcialbym poprostu zeby mimo wszystko pobieral mi wszystkie elementy z tej tablicy [data] - potrzebne mi to do innych przykladow) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli to tablice z kluczami liczbowymi (nie asocjacyjne!), to najprościej przejechać po nich pętlą for.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:45 |