![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z którego edytora korzystacie Pajączek NxG czy CoreEditor i który polecacie patrzą na możliwości, rozbudowanie, intuicję, poprawne podpowiedzi przy pisanie kodu
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 16 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może nie odpowiem na Twoje pytanie ale wydaje mi się, że lepszym jest NetBeans
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem coś w języku PL
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A mogę spytać, dlaczego po polsku...? Przecież jak i tak piszesz w języku, w którym nazwy metod są po angielsku, to w czym problem...?
Nie wiem, czy Pajączek już podpowiada nazwy metod, ale jeśli nie, to nawet nie ma co sobie nim głowy zawracać tylko dlatego, że jest po polsku. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Chodzi o konfigurację samego interfejsu
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:47 |