![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2009 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
korzystam z książki php i mysql tworzenie stron wwww
mam plik index.php Kod <?php include('funkcje_dolacz.php'); session_start(); //sprawdź, czy utworzona została zmienna sesji if(!isset($_SESSION['rozwiniety'])) { $_SESSION['rozwiniety'] = array(); } //sprawdz czy został naciśnięty przycisk Rozwiń //rozwiń może być równy 'wszystko' lub id_artykulu lub nie być ustawionym if(isset($_GET['rozwin'])) { if($GET['rozwin'] == 'wszystko') rozwin_wszystko($_SESSION['rozwinety']); else $_SESSION['rozwiniety'][$_GET['rozwin']] = true; } //sprawdzanie czy został wciśniety przycisk Zwiń //rozwiń może być równy 'wszystko' lub id_artykulu lub nie być ustawionym if(isset($_GET['zwin'])) { if($_GET['zwin'] == 'wszystko') $_SESSION['rozwiniety'] = array(); else unset($_SESSION['rozwiniety'][$_GET['zwin']}); } tworz_naglowek_html('Artykuly dyskusji'); wyswietl_narzedzia_indeks(); //wyświetlenie drzewa konwersacji wyswietl_drzewo($_SESSION['rozwiniety']); tworz_stopke_html(): ?> Moje pytanie gdzie mam dodać napisane funkcje zwin, rozwin, tworz_stopke_html itp Ten post edytował saperek25 20.02.2010, 09:29:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A takie proste pytanie, przeczytałeś jakiś kurs PHP?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A takie proste pytanie, przeczytałeś jakiś kurs PHP? No dokładnie, jak byk Ci pisze gdzie masz je zawrzeć
np.
więcej - http://www.php.net/manual/pl/functions.var...e-functions.php Ten post edytował darophp 21.02.2010, 10:56:26 -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:10 |