![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiedziałem jak to nazwać ![]() oto część strony ponieważ bardzo często Formularz 2 klienci wysyłają z błędem - któremu nie można zapobiec gdyż zależy to do klienta - i jest 31 kodów błędu. chcę (jeżeli wystąpi błąd) aby spisywał kod błędu - lecz nie wyświetla mi się on, prawdopodobnie dlatego że są spacje i tabulatory w kodzie html- czy da się temu zapobiec - aby ignorował - brał $html jako ciąg ciągły ![]()
Ten post edytował help_mee 19.02.2010, 23:45:47 -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałem i działa, chociaż za piękne to wyrażenie niestety nie jest. Wyniki w tym akurat przypadku Array[0][1-6] P.S. A nie można by po prostu przechwycić wyników bezpośrednio z funkcji, która je wyświetla? Ten post edytował DiH 20.02.2010, 03:38:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eh...
To jest tylko wycinek kodu HTML - reszta jest również dynamiczna i raz jest to $matches[55] a raz $matches[155] Bo rózne wielkości przed i po są. (tak w ogóle to on chyba wszystkie divy dzieli na tabilcę ![]() tak więc nie da się ominąć tego ![]() ![]() ![]() Ten post edytował help_mee 20.02.2010, 18:12:51 -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zawsze trzeba używać wyrażeń regularnych ;p
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
hehe... też tak próbowałem bo inne dane tak pobieram ... ale on durnieje wtedy - nie wiem czy znaki html spacje i tabulatory to też liczy?
-------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe... też tak próbowałem bo inne dane tak pobieram ... ale on durnieje wtedy - nie wiem czy znaki html spacje i tabulatory to też liczy? "hehe..." tylko, że przykład, który Ci dałem działa. ^^ -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
"hehehe... i he..." Tyleż że ja tam mam jeszcze innego badziejstwa... i może dlatego że wszystko w jednym pliku mam gdzieś coś się nakłada na siebie.
W każdym bądź razie jak mówisz że powinno - to se policze - bo potrzebuje bez html'ka czysty txt ![]() Pozdrawiam -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 17:17 |