![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę www i bazę produktów. Wszystko działa, ale teraz okazało się, że klient ma potrzebę edycji i dodawania nowych produktów.
Pytanie: Co polecacie do opracowania narzędzia do administracji bazą? Można ręcznie wszystko napisać i zrobić interfejs, ale widziałem kiedyś jakieś rozwiązania, które same generują odpowiednie interfejsy i formularze do zarządzania - podobnie jak działa PhpMyAdmin. Będę wdzięczny za sugestie. Ten post edytował tikky 19.02.2010, 14:20:17 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 4 Dołączył: 4.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepszym sposobem jest napisanie własnego CMS, ponieważ możesz modyfikować co zechcesz i mieć w nim tylko to co potrzebujesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chodzi o CMS to używam WolfCMS i jestem bardzo zadowolony.
Wszystko można napisać od zera, ale ja potrzebuję sposobu najszybszego do napisania i łatwego do użytkowania. Chodzi o prostą funkcjonalność. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:18 |