![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam...
mam tablice i chcialem w ten sposob wrzucic dane do niej...ale niebardzo wiem jak...pomożcie.... oto moja tablica: CODE $param=array(); $param[0]=array('fid'=>1, $_POST'fvalue-string'=>'jajko'); // $param[1]=array('fid'=>2, $_POST'fvalue-int'=>'45' ); // $param[2]=array('fid'=>3, $_POST'fvalue-int'=>'2' ); // $param[3]=array('fid'=>4, $_POST'fvalue-int'=>'2' ); // $param[4]=array('fid'=>5, $_POST'fvalue-float'=>'10'); // a w ten sposob myslelem ze to zrobie ale jednak to niebedzie tak...jak to zrobic poprawnie?? <form action="nowa.php" method="post" Produkt1:: <input name="param[0]"/> Produkt2:: <input name="param[2]"/> .... .... ....itd... ...... juz sobie jakos poradzilem...a odpowiedz na moje pytanie powinna wygladac tak:: CODE $param[0]=array ('fid'=>1, "fvalue-string" => $_POST['fvalue-string']);
Ten post edytował micha12344 19.02.2010, 09:10:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Jeśli bawisz się z Allegro WebAPI (a na to wskazują klucze w tablicy
![]() http://allegro.pl/phorum/read.php?f=327&am...8819&t=8819 Zwracaj uwagę na ten wątek, bo Allegro często dokonuje zmian, które powodują problemy z działaniem skryptów korzystających z WebAPI i nie bardzo przejmują się kompatybilnością wsteczną. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a skad mozna wziac wartosci odpowiadajace polom 'fid'=>4, "fvalue-int"=>
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Nie rozumiem, o co Ci chodzi.
Tablica parametrów aukcji ma następującą postać:
Każdy parametr może przyjmować jedną wartość (np. nazwa towaru może być stringiem, cena minimalna floatem itd.) Ja do ustawiania parametrów aukcji korzystam z następujacej metody:
Wywołanie jest proste:
To powoduje, że pierwszy element tablicy $_params ma następującą postać:
I tak musisz wypełnić całą tablicę, byś mógł jej potem użyć jako parametr dla metody doNewAuctionExt. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
ale np jak mam::
$param[12]=array('fid'=>13, 'fvalue-int'=>1); //opcje transportu to skad mam wiedziec ze wartosc 1to paczka pocztowa....2to paczka kurierska ....itp.. ![]() Jest to gdziesz napisane wszystkie warrtosci i przypisane im cechy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:18 |