![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc! Co mozecie powiedziec o mojej nowej stronie: http://www.garnitury-rybnik.pl/ To w zalozeniu strona wizytowkowa sklepu, wiec cudow sie nie wymysli. Mialo byc niedrogo i ciekawie wizualnie. Do tego w miare seo-przyjazne. -------------------- Garnitury Ślubne
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na dobry początek mogę powiedzieć, że kod HTML jest świetnie sformatowany. Nie zamknąłeś znacznika <html> a style dołączasz po za sekcją HEAD.
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeetam czepiasz sie ![]() Stronke wlasnie odpalilem i dopiero zaczynam sprzatac kod. To ladowanie styli, o ktorym piszesz, sam nie wiem skad sie tam wzielo. Wczesniej laduje je normalnie. <html> faktycznie nie zamknalem. -------------------- Garnitury Ślubne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeeee... czepiam się strony wrzuconej w dział Oceny? Po co wrzucasz nieprzygotowany site do tego działu?
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro już kompresujesz kod, co przyspiesza ładowanie strony w przybliżeniu o 0.1 sekundy, to dlaczego zostawiasz syf w kodzie, pozostawiając masę style="", których zawartość często się powtarza?
Wizualnie całkiem miła, naprawdę, ale kod... Po za tym od 1999 istnieje taki standard jak XHTML 1.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po za tym od 1999 istnieje taki standard jak XHTML 1.0 No i? Nie widzę większego sensu pchać się w xhtml, bo i tak prawdopodobnie html5 go przebije. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka mała propozycja co do wyglądu. IMHO, lepiej by się to prezentowało gdyby zdjęcia były przyciemnione i "wyostrzały" się gdy się na nie najedzie. Efekt odwrotny to tego który jest teraz.
Ten post edytował thomson89 18.02.2010, 20:20:54 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Taka mała propozycja co do wyglądu. IMHO, lepiej by się to prezentowało gdyby zdjęcia były przyciemnione i "wyostrzały" się gdy się na nie najedzie. Efekt odwrotny to tego który jest teraz. Sprawdzałem taką wersję. Niestety okazuje się, że pierwsze wrażenie po wejściu na stronę jest strasznie hmm... mroczne. Z kilku opcji (rozmywanie itp) ta najbardziej mi się spodobała. Wizualnie całkiem miła, naprawdę, ale kod... Po za tym od 1999 istnieje taki standard jak XHTML 1.0 Kod kodem, styl stylem, standard standardem, a i tak liczy się tylko pozycja, ilośc wejśc i to, co strona zarobi. -------------------- Garnitury Ślubne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajna stronka. Warto popracować nieco nad kodem, ale strona wizualna niezła. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:55 |