![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O razu mówię, że jestem zielony z programowania obiektowego i dany kawałek kodu znalazłem w sieci;]
mam oto taki obiekt:
obiekt ten ma imitować działanie tablicy asocjacyjnej. Problem w tym, że chcę do tego obiektu później dodawać kolejne wartości np. "trzeci": "to jest trzecia pozycja" i też modyfikować już istniejące np. "drugi": "to nie jest druga pozycja" Czy moglibyście mnie naprowadzić na rozwiązanie tego problemu?\ Ten post edytował Mrowek 17.02.2010, 16:32:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No a w czym problem? ;]
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki ;] w sumie nie do konca rozumialem tego swojego zapisu ale teraz jak napisales to zaczynam widziec swiatelko na koncu tego dlugiego ciemnego tunelu
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:49 |