![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, w php jestem "zielony" wiec prosze Was o pomoc.
Mianowicie chce na mojej stronce umieścic system newsów w php i menu w php. Ale nie wiem jak to zrobic..czy mógł by ktos dac mi dokladna instruncje jak tego dokonac, skad miec i jaki skrypt i jak rozmiescic na stronce ten skrypt? Porsze o pomoc -------------------- KubA
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat na mojej stronce umieścic system newsów w php i menu w php. Ale nie wiem jak to zrobic.. tzn co?
nie napisales ani co ma robic ten skrypt ani jakie masz wymagania co do jego pracy. "chce zmienic tapicerke w samochodzie". ;) ps hmm mysle ze ten bold byl niepotrzebny. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat "chce zmienic tapicerke w samochodzie".
![]() Na jaki kolor?? -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat "chce zmienic tapicerke w samochodzie". nie napisales jaka masz tapicerke taraz ani jakie masz wymagania co do nowej. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nom dałem ciała...zaraz wyjaśnie
![]() News:Chodzi mi o to ze ktos sie zaloguje, i jezeli jest gdzies tam dodany to moze dac ankiete, newsa itp. Menu:Tu chodzi o to że jezeli klikne jakas nawigacje na mojej www, to menu bedzie caly czas w tym samym miejscu(np. po prawej stronie) Szukam takich dobrych skryptow, i prosze was o pomoc w instalce tego.. Porsze o pomoc... -------------------- KubA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2003 Skąd: dĄbRoWa GóRnIcZa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[size=9][/size] PO co ci skrypty
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:13 |