![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2004 Skąd: Zgorzelec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkującym w jQuery i mam taki mały problem kod jest mianowicie w fazie rozwoju:
Proszę nie zwracać uwagi na CSS bo na razie chodzi o .... właśnie co jest nie tak z pobraniem wartość mypos bo może źle zapisuje do pola div, że nie pokazuje wartości? Z góry dziękuję Pozdr. [Edit] Poprawiłem w niektórych miejscach (z cudzysłowów do apostrofów). Ten post edytował Kao 17.02.2010, 09:07:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisujesz tam po prostu stringa, wywal te apostrofy w linii 15.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2004 Skąd: Zgorzelec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywaliłem, robiłem tak:
i tak:
Niestety nie cyka :< Może slider choć ma ustawione min i max i step, nie zwraca wartości? Nie wiem jak to sprawdzić Proszę o pomoc Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem w czym błąd. W dokumentacji masz pokazane jak dołączyć zdarzenie change do slidera (1. sposób - ten drugi sposób jakoś nie chciał mi zadziałać).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Witam
Dzięki wszystko ładnie pięknie chodzi ![]() Pozdr. Ps. Faktycznie nie zauważyłem że tu się inaczej używa change ![]() Witam ponownie Natknąłem się na nowy problem a mianowicie przekazania zmiennych z funkcji na zewnątrz (chodzi o ratę), proszę o jakąś podpowiedź, a oto kod:
Ps. Ładowanie z pliku csv zostawiłem sobie na później. ![]() Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:04 |