![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie prostego sklepiku sprzedaży plików, prosty i przejrzysty,na początek będzie niewiele plików więc coś skromnego jedynie.
Podpięte płatności dotpay.pl Sklepik ma wyglądać prawie identycznie jak na poniższym przykładzie, te same grafiki, ten sam układ te same dane + brakujący element "cena" wraz z przyciskiem np. "zakup". ![]() Widoczne elementy graficzne dostarczę. Skrypt musi zawierać jakieś zabezpieczenia, nie wiem jak to rozwiązać więc liczę na sugestie. Nie chcę aby ktoś dopadł się linków bezpośrednich do plików i rozdawał na forach. Podstawowe opcje:
Proszę o poważne oferty, mam dość niepoważnych osób z którymi miałem do czynienia zlecając inne prace na tym forum. Konkretnie - termin realizacji, cena. Nie chcę nawet dyskutować z osobą której wydaje się że to proste zlecenie a mimo to męczę się dwa miesiące i na końcu kontakt się urywa. Transakcję można przeprowadzić poprzez Allegro abym miał jakieś zabezpieczenie. Ten post edytował Ferago 15.02.2010, 19:37:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Odezwij się. Jestem chętny.
Telefon: 666 829 647 E-Mail: quba101@gmail.com GG: 6016607 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:36 |