![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam problem w odczytaniu wszystkich rekordów z bazy w której znajduje się 10 pól. Pewnie źle coś robię ale uczę się przez praktykę
![]()
Wyświetla mi tylko jeden rekord a powinno być 5 jak w limicie dlaczego ![]() -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 32 Dołączył: 21.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Powiem ci że to nie ma znaczenia ponieważ robiąc tak
nic to nie daje niby jest select * .... a wyswietla tylko jeden rekord -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 32 Dołączył: 21.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
wywala bład
Kod Notice: Trying to get property of non-object in
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
Ale wywala notice na
czy czasem na Jak daję u siebie to jest ok. Może powinno być -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
kiedy daje tak jak teraz napisałeś to wyswietla ale tez jeden rekord
zrobiłem jeszcze dla Pewności printa dla $a w foreach i dostaje 1 rekord
kontroler jeszcze do tego wyglada tak dlatego nie wiem dlaczego to nie wyswietla * rekordów
Ten post edytował kielich 15.02.2010, 20:35:30 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 16 Dołączył: 24.07.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dalej jeden rekord ;/ strasznie to dziwne
Czy to przypadek nie do rozwikłania ![]() Czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ![]() I co nikt nie jest w stenie mi pomóc ![]() ![]() . hmmm wiele przesiedziałem przy takie drobnostce .... może jest ktoś kto będzie w stanie mi pomóc ?!?!??! ?!?! Ten post edytował kielich 16.02.2010, 21:59:00 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
zamień na:
i pokaż jakie zapytanie tworzy to raz. I wklej na nowo co potworzyłeś ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To spróbuj w kontrolerze zrobić tak:
i w pliku widoku tak:
Jeżeli nadal będzie tylko jeden rekord, to sprawdź ile rekordów jest w tabeli w bazie danych. Uwaga: Znacznik <br /> stosujemy tutaj tylko dla lepszego wyglądu! |
|
|
![]()
|
|
Kontroler
widok
model
powyższe przykłady sprawdzałem ciągle jeden rekord wypisuje w bazie jest 11 rekordów -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 08:26 |