![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 7 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi jakich funkcji muszę użyć i co w ogolę zrobić żeby to działało nie chce żeby ktoś mi pisał gotowca czy coś tylko podał wskazówki lub pokazał istniejące już rozwiązania.
Chodzi mi o takie coś... mam napisany jakiś skrypt który: - przeciska wybrane prze zemnie przyciski to wiem że zdarzenie click(); - wypełnia inputy z danym name czyli tu tez sobie poradzę (chyba) - pobiera dane z dowolnego znacznika HTML z id, name lub class np. a wynik ma być "cos" - teraz wracając tych inputów chodzi mi żeby skrypt się logował gdzieś i zapamiętywał że jest zalogowany po czym wykonywał różne operacje np. w PA - skrypt automatycznie uruchamia się co jakieś 30 min i/lub o danej godzinie - wywoływanie funkcji która jest już w tym PA i żeby to jakoś działało dynamicznie bo to wywołanie funkcji wyświetla nowe okno (div) i tam trzeba dokonać kilku operacji np. klikanie w button przykład wrzucam skrypt na yoyo.pl a ten co 30 min loguje się na forum php i spamuje forum ![]() Dzięki z góry Ten post edytował Qss 14.02.2010, 10:08:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I co myślisz, że ktoś Ci pomoże w nielegalnej i wkr&^#ijącej praktyce spamowania?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 7 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to był tylko żart ;D nie macie poczucia humoru ;p
Potrzebuje tego do innych celów, na pewno nie do spamowania bo nie robię rzeczy których sam nie chciał bym być ofiarą Ten post edytował Qss 14.02.2010, 11:21:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 32 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to był tylko żart ;D nie macie poczucia humoru ;p Potrzebuje tego do innych celów, na pewno nie do spamowania bo nie robię rzeczy których sam nie chciał bym być ofiarą Ten post to jest żart... Ten post edytował altruista2 14.02.2010, 12:23:39 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.
"Pomaganie" |
|
|
![]()
|
|
nie musicie wieżyc ale wy tez się jakoś o tym dowiedzieliście (może przez forum, może książka) i chyba nie używacie tego do złych celów..
więc czego ja bym miał ? Preferuje każdą formę pomocy ale nie posty typu że gdzieś będę spamował.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
My byliśmy na tyle sprytni, że sami sobie napisaliśmy, gdy zaszła taka potrzeba
![]() Szukaj pod hasłem CURL + CRON Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:48 |