![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem. Chciałbym umieścić wyszukiwarkę firm taką jak jest na stronie urzędu statystycznego pod adresem link na swojej stronie. Czy jest to możliwe? Prosiłbym o podpowiedzi jeżeli tak. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, jest to możliwe.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A można prosić o jakąś podpowiedź. Wiem, ze można to zrobić za pomoca Curla, ale nie wiem jak.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to musisz poczytać o CURL i o wyrażeniach regularnych, no i jeszcze o sposobach czytania kodu z obrazka.
|
|
|
![]()
|
|
no to musisz poczytać o CURL i o wyrażeniach regularnych, no i jeszcze o sposobach czytania kodu z obrazka. Tylko, że tam jest problem z wyciągnięciem tego obrazka ze strony ponieważ jest on generowany jakimś skryptem i w kodzie nie pokazuje mi adresu do utworzonego obrazka. Można to zrobić jakoś inaczej? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Skoro dano obrazek to znaczy że nie chcą aby z ich kodu korzystały jakieś boty.
Dlatego temat zamykam bo nie pomagamy omijać zabezpieczeń . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:24 |