![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, jak zmienić sume md5 pliku ? tak jak robi to skrypt RS2RS ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmien cos w jego zawartosci.
Poczytaj co to jest suma md5, Twoje pytanie jest bledne same w sobie. -------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co rozumiesz przez "tak jak robi to skrypt" rapid share to rapid share ? Skąd pewność, że zmienia sumę kontrolną pliku ?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to 'zmienia sume kontrolna'? Funkcje skrotu nie po to sa, zeby dalo sie je ot tak zmienic. Jak masz konkretna zawartosc to z tego zostanie wyliczona konkreta suma, koniec. Nigdy ta suma nie bedzie inna, jesli zostala poprawnie wyliczona. deniolowi moze chodzi o kolizje, ale z tym to niech sobie radzi sam. A w ogole to czas zapytac google, on podpowie wikipedie i dowiedziec sie co to jest ta suma md5 (czy jakakolwiek inna suma kontrola).
-------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jemu chyba chodzi o wywołanie kolizji...
Ale, autorze, po co Ci to? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem czy kolizja czy co, jak jest skrypr RS2RS to on zmienia sumę md5 plików żeby przy wrzucaniu ich rapid nie zwrócił : This file is blacklisted
też chcę zmienić sumę md5 pliku. plik typu zip, rar. Nie, nie chcę tego wykorzystać do remotowania plików lub przerzucania nielegalnej zawartości |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Nie, nie chcę tego wykorzystać do remotowania plików lub przerzucania nielegalnej zawartości vs: Cytat plików żeby przy wrzucaniu ich rapid nie zwrócił : This file is blacklisted Dawno nie widziałem takiej hipokryzji. ![]() Temat oczywiście zamykam. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:11 |