![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie cos:
chcialbym teraz te wszpystkie dane z tablicy zapisac do jednej zmiennej np $zmienna = tablica i wszystkie dane z tablicy oddzielic np przecinkiem albo || jest do tego jakas funkcja?? Już sobie poradziłem, przepraszam że troszkę dłużej nie poszukałem tylko od razu napisalem nowy temat z tego co wyczytałem to tak powinno wygladac rozwiazanie $string = implode("||",$nr); Ten post edytował webspy 12.02.2010, 22:17:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz co chcesz zrobić ,może znajdzie się innym lepszy sposób rozwązania tego problemu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialem z formularza dodac do bazy danych mysql
W moim przypadku jest to formularz ktory sklada sie z kilku input o tej samej nazwie czyli np name= nazwa[] przesylam metoda post i wlasnie ta szukana funkcja implode wrzucam to w jedno i przedzielam znaczkiem || potem gdy bede odczytywal dane z bazy to zrobie explode i gra ![]() w bliższym przykladzie to do jednego rekordu mam np 3 wartosci w jakims polu i chcialem to sobie rozdzielic, wiem ze moze do tego jakas baza relacyjna czy cos w tym stylu ale nie chce sobie utrudniać (na razie przynajmniej) dopiero sie uczę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:45 |