![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dawno już nie pisałem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Mam pytanie tego typu. Mam stronę z logowaniem i chcę aktualizować inną tabelę niż ta w której mam użytkowników :: Czyli ... Chcę daż możliwość userowi po rejestrowaniu dodania dodatkowych danych, które mieszczą się w innej tabeli. Jak to można zrealizować... Jak dodawać wiem, ale nie wiem jak wywołać dodanie dla użytkownika o konkretnym ID.. A drugie pytanie to: jak można zrobić, aby użytkownikowi z jednej tabeli przyporządkować kilka rekordów z innej, czyli mamy pracownika i jak podczas rejestracji zrobić, aby dało się dodać kilka firm, w których pracował ? Jeżeli zamieszałem to sorki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 13 Dołączył: 26.06.2003 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np dodajesz id tego usera w obu tabelach a potem pobierasz tam gdzie takie same id
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już nie aktualne (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Hehe (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) poczytałem i się sam nauczyłem o co chodzi z tym dodawaniem i.t.p (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:01 |