![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz w indexSuccess. W połowie formularza mam:
[html] <div id="koszty"></div> [html] Który jest niewidoczny na początku. Jest do niego wstawiany partial po tym, jak ktoś wybierze kraj z pola SELECT (za pomocą ajaxowych helperów Symfony): W partialu znajdują się jeszcze dwa pola radio formularza: Do tej pory wszystko działa prawidłowo - dodatkowe pola pojawiając się po wybraniu opcji w polu select. Problem polega na tym, że po wysłaniu tego formularza nie zostają przekazane dane z tych pól. Czyli nie ma w ogóle zmiennej
Wszystkie pozostałe wartości (spoza wstawianego partiala). Czy to jest normalne? Jak mogę inaczej osiągnąć taki efekt? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawowe pytanie brzmi: czy <div id="koszty"></div> znajduje się wogóle w obrębie formularza? (<form></form>)
Jeśli tak i nadal nie działa - to generuj zawsze cały formularz, a nie tylko pojedyncze pola. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak właśnie to rozwiązałem, generując cały formularz. Mój div był w obrębie formularza, ale mimo to nie miał dostępu do zmiennych. Dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:04 |