![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 12.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem osobą początkującą w PHP. Przerabiam obecnie książkę: "Larry Ullman - PHP6 i MySQL5.Dynamiczne strony WWW - Helion 2009". Do tej pory wszystko zrozumiałem. Niestety w rozdziale 10 natrafiłem na funkcje mail() i niestety nie mogę sobie z tym poradzić. Mam zainstalowanego XAMPPA w wersji 1.7.3. Oczywiście zawiera MERCURY mail. Niestety mimo róznych ustawień i wiadomości z forum (przeczytalem chyba wszystkie posty stad) nie mogę go poprawnie skonfigurować do wysyłania poczty. Wkurza mnie już to..W PHPMYADMIN tez nie moge wyslac maila, pisze ze wystapił błąd i tyle. Liczę na pomoc. To mój pierwszy post. Załącze fotki to może łatwiej będzie mi pomóc. Z góry dziekuje wszystkim za pomoc. PS. podobne tematy były, lecz niestety rozwiązania sugerowane mi nie pomogły.. W zakladce STAN usulga SMTP jest aktywna.. A więc zawartośc php.ini u mnie wygląda tak: (kombinowalem z ip karty sieciowej i nic nie dawalo) ![]() W MERCURY CORE MODULE CONFIGURATION: ![]() Zakładka LOCAL DOMAINS: ![]() Ustawienia MERCURY SMTP SERVER: ![]() .CONNECTION CONTROL.. ![]() MERCURY END TO END SMTP CLIENT: ![]() Po otwarciu Mercury w niektorych okienkach jest offline: ![]() i ![]() Mam nadzieje, ze kto pomoze. I jeszcze raz napisze, iz szukalem na forum i za chiny nie mogę tego poprawnei skonfigurowac... PS. przperaszam za slaba jakosc zdjec, ale chcialem zeby sie szybko ladowaly. Co potrzebne to widac.. Jest tu ktoś ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 04:53 |