![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Macie czas o godzine do tylu
![]() Jest 20:20 a na forum pisze 19:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie darady się ustawić czasu zgodnego z twoim......
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeee ten tego ja myslalem, ze na forum obowiazuje polski czas urzedowy i ja u siebie tak taki mam
![]() kubatron: mam wrazenie, ze nie zauwazyles, ze byla zmiana czasu dzisiaj ![]() >> http://info.onet.pl/892984,11,item.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Paul ustaw sobie w panelu strefe czasową +2 i będzie dobrze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@wankster to nie jest dobre rozwiazanie, po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty (ja tak mysle)
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @wankster to nie jest dobre rozwiazanie, po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty (ja tak mysle)
System sam powinien uwzględnić zmianę czasu (mój slack przynajmniej tak zrobił). |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @wankster to nie jest dobre rozwiazanie, po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty (ja tak mysle)
na jesieni podczas zmiany czasu temat zostal poruszony i konkluzja byla zmienic strefe czasowa w profilu ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
moj xpek tez
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moja fedora nie i nie wiem dlaczego
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Cytat po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty
sry, ze odrzebuje temat, ale moze jednak warto by zmienic ten czas... bo czasem wprowadza to lekka dezorientacje - co prawda juz to tej daty przyzwyczailem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:09 |