![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIEAKTUALNE
Witam, Poszukuję freelancera która napisze dość rozbudowany, oryginalny skrypt w PHP, MySQL (ajax mile widziany). Jestem przekonany że taki projekt będzie bardzo mocnym punktem w portfolio każdego programisty. W grę wchodzi m.in. uwierzytelnianie użytkowników. O szczegóły proszę pytać na PW. Skrypt będzie częścią wortalu o tematyce forex, giełda, istniejącego od 2006 roku, posiadającego ruch na poziomie 15.000-20.0000 userów (~50% z Polski) miesięcznie. Proponuję 3 modele współpracy: 1) Praca za wynagrodzenie lub 2) praca za stopkę albo 3) praca za stopkę + wynagrodzenie. Znam trochę PHP i moim zdaniem napisanie takiego skryptu powinno zająć wprawnemu programiście 2+ dni. Zależy mi na czasie. EDIT: Zostałem zasypany ofertami więc na chwilę obecną z oczywistych względów poszukuję osoby zainteresowanej modelem współpracy nr 2. Jeśli nie będzie chętnego to zaczniemy rozmiawiać o modelu nr 1 lub 3. Ten post edytował FXX 12.02.2010, 09:40:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:45 |